Kan jeg tilknytte andet end danske domæner? skrevet af brugeren

Re: Kan jeg tilknytte andet end danske domæner? skrevet af supporteren
Du kan godt tilknytte andre end .dk-domæner. Dette kræver bare at du har (hoster) domænet et sted, hvor du selv kan styre DNS.

1: Du sørger for at du selv kan styre dns og har muligheden for at ændre a-records. Spørg evt. det sted du har domænet.
2: Under ”Tilvalg” køber du en ”Peg selv et domæne på Bricksite".
3: Du laver 3 a-records der peger på ip-adressen: 217.195.176.192

Eksempelvis hvis domænet var mydomain.com skulle det så sådan ud:

*.mydomain.com ( stjerne-record ) Peger på: 217.195.176.192
mydomain.com ( blank record ) Peger på: 217.195.176.192
www.mydomain.com ( www-record ) Peger på: 217.195.176.192

HUSK når domænet kører korrekt at gå ind under "Administration" -> "Site og domæner" i vores system og vælg et "Primært domæne" OG slå viderestilling til. Der vil stå "Afventer" ud for domænet indtil domænet er korrekt peget på ovenstående ip-adresse.

Det er meget vigtigt at alle 3 records oprettes. Især den meget vigtige stjerne-record.