Kan jeg lave bogmærker (ankerlink) ? skrevet af brugeren

Re: Kan jeg lave bogmærker? skrevet af supporteren
Man kan lave bogmærker (ankerlink) i et tekst-afsnit og linke til steder længere nede på en side.

Hvis du starter med at lave ankerlink:
1: Sæt markøren ud for en af overskrifterne, eller det sted du vil linke til nede på siden, og klik på linket "Ankerlink" ( under flere muligheder+indsæt ) og giv den et navn.
2: Gør dette ved alle overskifterne nede på siden, eller de steder du vil linke til.
3: Skriv dine links/overskrifter i toppen af hjemmesiden
4: Lav disse til links og vælg "Ankerlink" i stedet for "intern" eller "Ekstern" side.

VIGTIGT: Er dine ankerlinks lavet i andre tekst-afsnit på siden, vælges det pågældende link nederst under interne links. Se videoen.

Husk at gemme siden løbende. Hvis man ændrer for meget inden man klikker "Gem og luk" kan det give fejl.