Hvad er DK-Hostmaster? skrevet af brugeren

Re: Hvad er DK-Hostmaster? skrevet af supporteren
DK-Hostmaster administrerer alle danske domæner, så man skal betale dem et årligt administrationsgebyr på 45,-

Så længe man betaler dette, har man rettighederne til domænenavnet og kan pege det på den hjemmeside man vil.

DK-Hostmaster skriver selv:
"DK Hostmaster er administrator for alle domænenavne, der ender på .dk. Det betyder, at alle .dk-domænenavne er registreret hos os, og at vi har kontaktinformationer (stamdata) på alle de, der har registreret et domænenavn.
Hos DK Hostmaster udfører vi således alt det administrative arbejde, der er med at holde styr på flere end 790.000 domænenavne, der ender på .dk.
Først og fremmest sørger vi for at registrere de mange hundrede tusinder domæner og vedligeholde .dk-databasen. Derudover står vi bl.a. for at godkende registratorer, opkræve fornyelsesgebyrer for at have registreret et domænenavn og servicering, sletning, m.m. "