Information om Quick-links skrevet af brugeren

Re:Information om Quick-links skrevet af supporteren
Med Quick-links kan du øverst på hjemmesiden indsætte forskellige informationer og links.

Du styrer det hele med modulet "Quick-links". Klik på "Design" i menuen til højre og derefter "Quick-links.

Du kan vælge at vise en række forskellig information. De fleste vælger "Tip en ven" og "Sitemap", da disse er gode at have. Derudover kan man vise indkøbskurv, PayPal og kreditkortlogoer, hvis man bruger webshop, eller vise sprog-links, hvis man har sprogmodulet.

Der er også mulighed for egne links, hvis man har modulet "Quick-links Pro". Der kan man oprette links der linker til eksterne eller interne sider og man har mulighed for at brande og placere quick-links.