Jeg har lige købt et domænenavn, hvorfor virker det ikke? skrevet af brugeren

Re: Jeg har lige købt et domænenavn, hvorfor virker det ikke? skrevet af supporteren
Når du har købt dette vil du inden for et døgn modtage en mail fra DK-Hostmaster. Følg deres vejledning og aktiver domænet fra deres hjemmeside. Når dette er gjort, vil din hjemmeside blive vist på domænet inden for 24 timer.

Du bør vente med at slå "viderestilling" til og vælge domænet som primært domæne, til du er helt sikker på at domænet er oppe at køre. Altså typisk efter 24 timer fra du har aktiveret det.

VIGTIGT
Har du ikke modtaget en mail fra dk-hostmaster omkring aktivering af domæne:

1: Mailen kan være røget i spam. Prøv at tjekke din spammappe.

2: Tjek at du under "kontaktprofiler", "konto og betalinger" og "brugere" har en korrekt e-mailadresse registreret. Opdager du at der er en fejl, skal du rette den i vores system og kontakte dk-hostmaster fra deres hjemmeside. De vil hjælpe dig med at aktivere domænet.

Skriv evt. "e-mail" i søgefeltet og se hvordan du opdaterer dine kontaktoplysninger.

Under "site og domæner" vil der stå "Afventer" indtil domænet er korrekt tilknyttet, hvilket vil sige at du har aktiveret domænet hos Dk-hostmaster.

Når du køber domænet hos bricksite er du automatisk både registrant, fuldmægtig og betaler. Du har med andre ord fuld kontrol over dit domæne.