Kan jeg indsætte en tabel? skrevet af brugeren

Re: Kan jeg indsætte en tabel? skrevet af supporteren
Der er mulighed for at indsætte en tabel i tekst-editoren. Man skal ikke regne med samme muligheder som i eksempelvis Exel eller Numbers, men der er mange muligheder, hvis man bruger lidt tid på at sætte sig ind i tabel-funktionen.

Man kan med fordel benytte Tabel-funktionen til en bedre opstilling af medlemmer, åbningstider, skoleskema eller lignende.

Det kræver en smule arbejde og kendskab til tabeller, men kom godt i gang med at se videoen herunder. Du kan også se videoen i tråden "rediger tabel".