Jeg har lige flyttet mit domæne, hvorfor virker det ikke? skrevet af brugeren

Re: Jeg har lige flyttet mit domæne, hvorfor virker det ikke? skrevet af supporteren
Når du anmoder om at flytte dit domæne, vil du inden for et døgn modtage en mail fra DK-Hostmaster. Når du har fulgt deres anvisninger og godkendt redelegeringen, vil domænet køre på hjemmesiden i løbet af 24 timer.

Har du ikke modtaget en mail fra DK-Hostmaster når der er gået 24 timer, har de ikke de korrekte kontaktoplysninger på dig, eller du står ikke som fuldmægtig for domænet. Du skal så logge ind på deres hjemmeside med dit bruger-id og pinkode og sørge for at alle oplysninger er korrekte og godkende din redelegering. Du modtog dit bruger-id og pinkode fra DK-Hostmaster da du købte domænet.

Når du har godkendt relelegeringen hos DK-Hostmaster og fortsat ser din gamle hjemmeside på domænet, skyldes det, at man indenfor forskellige zoner kan være mere eller mindre opdateret i forhold til flytningen. Det skulle meget gerne virke korrekt i løbet af 24 timer fra du godkendte redelegeringen. Du kan derfor opleve, at du ser den nye og nogle gange ser den gamle. Det er helt normalt. Efter et døgn er alle zoner opdateret og du vil kun komme til den nye hjemmeside. Husk at opsige dit gamle abonnement.

En mulighed er også, at din browser husker den gamle hjemmeside, så sørg også for at lukke den ned / opdatere (F5) den nogle gange. Derudover kan din computer også ligge inde med nogle gemte DNS-indstillinger, som også kan forårsage forsinkelsen. Du kan evt. nulstille din browser.

Under "site og domæner" vil der stå "Afventer" indtil domænet er korrekt tilknyttet, hvilket vil sige at du har godkendt redelegeringen og der er gået 24 timer.

VIGTIGT: Logger man ikke ind og godkender INDEN 14 dage, vil dk-hostmaster slette anmodningen !