Hvordan får jeg vist min indkøbskurv/læg-i-kurv? skrevet af brugeren

Re: Hvordan får jeg vist min indkøbskurv/læg-i-kurv? skrevet af supporteren
Med modulet "Webshop", kan du vælge om du vil have vist indkøbskurven øverst på siden. Dette vælger du under "Design" og "Quick-links".

Indkøbskurven skal selvfølgelig være aktiveret først. Det gør du under "Indstillinger" i kataloget. Du skal alle menufelterne igennem før du kan aktivere, så der skal tages stilling til forskellige ting og skrives købsbetingelser.

Det er også under "Quick-links" at du vælger om du vil vise dankort-logo eller PayPal-logo.