Hvordan indsætter jeg kataloget på min hjemmeside? skrevet af brugeren

Re: Hvordan indsætter jeg kataloget på min hjemmeside? skrevet af supporteren
Du skal placere dig på den side, hvor du vil vise kataloget. Derefter klikker du på "Indsæt indhold" i værktøjslinjen øverst på siden og vælger "Katalog".

Der kan vælges om du vil indsætte hele kataloget, en enkelt kategori eller en enkelt vare. Derudover kan du vælge hvor meget info om varen der skal præsenteres osv.