Jeg modtager ikke mail på min webmail ? skrevet af brugeren

Re:Jeg modtager ikke mail på min webmail ? skrevet af supporteren
Hej

Den mail vi tilbyder er en POP3-mail. Altså en mailløsning der er udviklet til at man benytter et mailprogram på sin computer og opretter mailadressen der. Vi tilbyder selvfølgelig en webmail, så man kan tjekke sin mail på ferie osv. men det er ikke meningen at man benytter webmail som primære mail. Man kan ikke sammenligne løsningen med de dyrere IMAP og Exchange-løsninger, hvor der er langt mere lagerplads til mail.

Vælger man alligevel at benytte webmail som primære, skal man huske at slette gamle og store mails, så man ikke løber tør for plads. Hvis mailboksen er fuld, vil man ikke kunne modtage mails, og skal så ind og slette nogle mails. ALLE mapper tæller, så det er både "Sendt post", "Indbakken" og eventuelle mapper man har oprettet der tæller med. HUSK at slette mails fra "slettet post" også.

Når man tilkøber mail har man 400MB til rådighed. Bruger man kun en mailadresse på domænet kan man tildele den alle 400 MB. Opretter man 4 mailadresse, kan de så få 100 MB hver. Du kan finde en vejledning ved at skrive "redigere mail" i søgefeltet her på siden.

Fordelen ved at benytte et mailprogram er at du så henter dine mails ned på computeren og kan arbejde offline. Din webmail vil derfor ikke blive fyldt og du undgår problemer med fyldt mailboks.

Modtager du ikke mail, skal du også tjekke at du ikke har slået "Videresend" til. Alle mails vil så blive videresendt til den valgte mailadresse. Skriv "videresend" i søgefeltet og læs mere.