Vejledning til oprettelse af betalingsløsning (ePay / Bambora) skrevet af brugeren

Re:Vejledning til oprettelse af betalingsløsning (ePay / Bambora) skrevet af supporteren
Der er forskellige ting der skal være opfyldt for at man kan modtage betaling med betalingskort.

Det øger omsætningen når man kan modtage betalingskort, men der er også udgifter forbundet med det. Man skal regne med at det koster fra omkring 150,- om måneden. Det er udgifter til indlæser og betalingsmodul.

1:
Du skal have et domænenavn. Det kan du købe direkte fra din hjemmeside når du er logget ind.

2:
Du skal have et CVR-nummer. Ansøg her:
http://www.webreg-portal.dk

3:
Du skal have “Classic Pro / All Inclusive”.
4:
For at dine kunder kan betale med kreditkort på din hjemmeside, skal du have en aftale med en indløser. Det er din indløsningsaftale, der afgør, hvilke betalingskort der kan bruges til betaling på din hjemmeside.

ePay tilbyder en samlet pakke, som du kan læse om her: http://lp.epay.dk/proplus

Du har mulighed for at vælge mellem andre indløsere hos ePay/Bambora. Du kan se listen over mulige indløsere hos ePay her:
http://www.epay.dk/indloser-internettet/oversigt.asp

Mobile Pay:
Det er også muligt at benytte MobilePay Online via ePay/Bambora: http://www.epay.dk/betalingsformer/mobilepay-online.asp

Se nærmere information om modulerne her:
http://www.epay.dk/epay-payment-solutions/priser.asp

Påkrævet:
1. Indsæt dit Merchant-id ( modtaget fra indløser ) i modulet webshop under indstillinger.
2. Kopier din MD5-nøgle fra webshop til ePay/Bambora under "indstillinger til betalingssystem".
3. Tilføj følgende IP-adresser under "API -> Adgang": 217.195.176.192 OG 147.135.129.10

**Din webshop skal være aktiveret og du skal i modulet Quick-links markere at der skal vises kreditkortlogoer.