Kan jeg undgå at vise navn og adresse på hjemmesiden? skrevet af brugeren

Re: Kan jeg undgå at vise navn og adresse på hjemmesiden? skrevet af supporteren
Du kan når du redigerer en indsat kontaktformular vælge om du vil vise navn og adresse.

Du kan også vælge om du vil vise informationerne i bunden af hjemmesiden. Klik på ikonet for "rediger afsnit" for at vælge dine indstillinger, eller gå ind under "Administration" >> "Kontaktprofil".

Se billederne fra systemet herunder..