Hvordan ændrer jeg mine kontaktinformationer? skrevet af brugeren

Re: Hvordan ændrer jeg mine kontaktinformationer? skrevet af supporteren
Når du har oprettet din hjemmeside, fremgår dine kontaktoplysninger typisk i bunden af hjemmesiden. Du kan også vælge at de ikke skal vises.

Disse informationer kan du naturligvis ændre eller slette efter behov. Det er desuden muligt at oprette flere kontaktprofiler (ubegrænset), så du i dine kontaktformularer kan vælge, hvem henvendelserne skal sendes til.

Ændring
Du kan ændre dine kontaktoplysninger under Administration --> Kontaktprofiler. Her vægler du en kontaktprofil og ændrer derefter de ønskede informationer.

Opret kontaktprofil
En ny kontaktprofil oprettes under Administration --> Kontaktprofiler --> Opret.