Jeg har ændret mine skrifttyper, men der sker ikke noget? skrevet af brugeren

Re: Jeg har ændret mine skrifttyper, men der sker ikke noget? skrevet af supporteren
I enkelte tilfælde kan det være nødvendigt at opdatere/refreshe browseren, før ændringerne træder i kraft. Dette kan gøres på én af følgende måder:

Tryk på F5
Klik på opdatér-ikonet øverst i din browser
Luk browseren og åbn din hjemmeside i et nyt vindue

Det kan også være du i "Design" under indstillinger, skal fjerne markeringen af "deaktiver typografimodul". Skriv evt. "deaktiver" i søgefeltet her på supportsiden.