Hvordan fungerer multisite ? skrevet af brugeren

Re:Hvordan fungerer multisite ? skrevet af supporteren
Modulet, Multisite, gør din hverdag lidt lettere, hvis du administrerer flere hjemmesider. Modulet kan findes under Tilvalg.

For at få adgang til en anden hjemmeside, skal du logge ind på den anden hjemmeside som normal administrator og tilføje din Multisite-nøgle under hjemmesidens konto-indstillinger. Du finder nøglen herunder under "konto og betalinger", hvis du har tilkøbt modulet.

Når du logger ind på din egen hjemmeside igen, vil du i CMS-menuen kunne se en liste over de hjemmesider, du har adgang til.
Ønskes forbindelsen mellem to hjemmesider afbrudt, skal du ganske enkelt slette Multisite-nøglen på den hjemmeside, du ikke længere ønsker adgang til.

Man skal kun købe modulet på den hjemmeside der skal være "hoved-administrator". Du kan administrere ubegrænset antal hjemmesider med modulet og derfor kun skulle huske på et login.

Modulet kan låses med "webmaster-password", så det er meget smart også, hvis du netop er webmaster for andre.