Hvordan skifter jeg skrifttype? skrevet af brugeren

Re: Hvordan skifter jeg skrifttype? skrevet af supporteren
Du kan under "Design" og deftefter "Typografi" skifte skrifttype og størrelse for hele hjemmesiden.

Det er en god idé at bruge denne funktion, så din hjemmeside får et ensartet udtryk, i stedet for at du ændrer skrifttype i et enkelt afsnit på hjemmesiden, kan du altså ændre alt tekst eller alle links på hjemmesiden her.

Du skal være opmærksom på at det kan være nødvendigt at fjerne deaktiveringen af typografimodulet. Det gør du under "indstillinger" i "Design din hjemmeside".

Ønsker du ikke at deaktivere typografimodulet, skal du styre typografien i "Designstudio" og tilpasse typografien for de enkelte afsnit. Det vil sige at eksempelvis "link" typografien tilpasses individuelt på standardsider, velkomstsider, osv.