Hvordan kommer jeg i gang? ( kort video med lyd ) skrevet af brugeren

Re: Hvordan kommer jeg i gang? ( kort video med lyd ) skrevet af supporteren
Hvis du har oprettet en hjemmeside og efterfølgende aktiveret den ved at klikke på aktivereringslinket, kan du logge ind med dit valgte brugernavn og password.

Det kan være en god idé lige at bruge tid på at se denne video først. Der findes masser af gode råd og videoer her på supportsiden, så brug dem, hvis du går i stå.

Har du eksempelvis problemer med et galleri, skriver du "galleri" eller "Billede" i søgefeltet på din hjemmeside.