Hvordan ændrer jeg hjemmesidens titel/overskrift? skrevet af brugeren

Re: Hvordan ændrer jeg hjemmesidens titel? skrevet af supporteren
TITEL: Hjemmesidens titel er det du finder under "Administration" og derefter "Søgemaskineoptimering". Klik derefter på "Meta-data". Det vil blive skrevet i fanebladet når man er inde på hjemmesiden og er vigtig i forhold til søgemaskineoptimering. Du kan også på hver enkelt side, angive en titel og meta-data. Det gør du under "Side-indstillinger" på den enkelte side. Skriver du ikke noget på den enkelte side, vil det være den overordnede under "Administration" der er gældende.

OVERSKRIFT: Du kan ændre hjemmesidens overskrift, ved at klikke på ikonet "rediger afsnit" ud for hjemmesidens navn øverst til venstre.

Du kan også klikke på "Design" og derefter "Titel/logo".