Kan min hjemmeside vise video? skrevet af brugeren

Re: Kan min hjemmeside vise video? skrevet af supporteren
Vi anbefaler at man bruger YouTube, Screencast.com eller en anden udbyder til at vise video på hjemmesiden. De har specialiseret sig i dette og på den måde bruger man ikke plads i fil-biblioteket.

Det er meget enkelt at indsætte en video fra YouTube. Du kan oprette dig som bruger og vise dine egne videoer, eller du kan vælge mellem de mange tusinde videoer fra Youtube.

INDSÆT VIDEO FRA YOUTUBE:

Du placerer dig der på hjemmesiden, hvor du vil have en video. Under "Vis alle" i værktøjslinjen øverst på siden vælger du "YouTube-video".

Find den video på YouTube du vil indsætte og kopier enten adresselinjen eller koden "Embed" fra YouTube og ind i modulet. Klik derefter på "Gem".

Du kan også søge direkte i søgefeltet i modulet.

Se også videoen herunder..