Kan jeg købe et domæne hos Bricksite ? skrevet af brugeren

Re: Kan jeg købe et domæne hos Bricksite ? skrevet af supporteren
Hvis du ikke har et domænenavn, kan du under "Tilvalg" købe et, nemt og billigt. Du kan frit vælge dit domænenavn, hvis det er ledigt og det behøver ikke hedde det samme som din hjemmeside hos Bricksite.

Har du eksempelvis hjemmesiden www.bricksite.com/tester kan du få eller tilknytte domænet www.tester.dk eller www.jegtester.dk - Dit nye domænenavn behøver ikke være det samme som dit bricksite-navn.