Kan min hjemmeside beskyttes med password? skrevet af brugeren

Re: Kan min hjemmeside beskyttes med password? skrevet af supporteren
Du kan beskytte dine sider med brugerlogin.

Hvis du har købt modulet under "Tilvalg", finder du bruger login under "Administration" og derefter "Brugere".

Det er en god idé at starte med at oprette et beskyttet område og bagefter oprette de forskellige brugere.

OPRET BESKYTTET OMRÅDE:
Klik på "Beskyttede områder" > > "Opret beskyttet område". Giv området et navn og sæt flueben i de sider der skal beskyttes. Du skal vælge alle de sider der skal beskyttes. Også undersider.

OPRET BRUGER:
Klik på "Ny gæst". Sæt derefter flueben i det beskyttede område som brugeren skal have rettighed til. Derefter udfyldes felterne med de påkrævede oplysninger og der klikkes på "Gem og luk".

LOGIN-MODULER:
Der er 2 varianter af modulet.

Med "Familie-login" kan du oprette en bruger/gæst og med det kan man logge ind på de sider du vælger skal være beskyttet.

Med "Firma-login" kan du oprette 20 brugere/gæster, der med hvert deres login kan logge ind på de sider du vælger skal være beskyttet. Det kan være hver deres side eller du kan bestemme de alle har adgang til samme område. Modulet kan åbnes for op til 500 brugere/gæster. Det sker ved gentagne køb ( 20, 50, 100, 250, 500 ), hvor femte gang modulet købes giver adgang til de maksimale 500 brugere/gæster.