Hvordan sletter jeg et billede? skrevet af brugeren

Re: Hvordan sletter jeg et billede? skrevet af supporteren
Tekst-afsnit: Har du indsat et billede i et tekst-afsnit og vil slette det, kan du enten markere det trykke på "delete" på tastaturet, eller simpelhen sætte markøren efter billedet og trykke på "pil tilbage".
Efterfølgende kan du evt. slette billedet i fil-biblioteket, hvis det er et du ikke skal bruge igen.

Galleri: Et billede i et indsat galleri, skal slettes (eller flyttes) i fil-biblioteket. Et indsat galleri bygger på en mappe i dit fil-bibliotek, så hvis billedet ikke er i den pågældende mappe, vil det ikke blive vist på hjemmesiden.