Hvorfor kan jeg ikke se min Snippet? skrevet af brugeren

Re:Hvorfor kan jeg ikke se min Snippet? skrevet af supporteren
Du skal først tjekke at du har aktiveret "snippets" i modulet. Det gør du under "Generelle indstillinger".

Hvis du har oprette en eller flere Snippets, skal du så sikre dig at du har valgt at den skal vises. Skal den vises på alle sider, skal der være vinget af nederst når du redigerer den pågældende snippet. Hvis den kun skal vises på en eller flere individuelle sider, skal du under "Indsæt på udvalgte sider", klikke dig ind på de ønskede sider og markere at den skal vises.

Du kan altid se, hvilke sider du har en aktiv snippet, da siden i dit sidetræ, bliver markeret.