Hvordan tilføjer jeg en Snippet ? skrevet af brugeren

Re:Hvordan tilføjer jeg en Snippet ? skrevet af supporteren
Med modulet Snippets kan du placere indhold forskellige steder på hjemmesiden. Du kan vælge om indholdet skal vises på alle sider, eller kun på en eller to individuelle sider på hjemmesiden.

Snippets kan med fordel bruges til søgemaskineoptimering, reklamer, flashbanner, generel info, kontaktinformationer, eller link til Facebook, Twitter m.m. på hjemmesiden.

1: Start med at aktivere Snippets under "Generelle indstillinger" i modulet.
2: Klik på "snippets" og klik på "opret".
3: Skriv en overskrift ( kan kun ses af dig ) og tilføj det ønskede indhold
4: Hvis den ønskes ses i feltet til undersider på alle sider, vælges "sidebar" og klik "Opret"
5: Du kan også vælge kun at vise den på en enkelt side eller flere, ved at klikke på "Indsæt på udvalgte sider".

Se videoen for mere information.

Opret Snippet (1:31)

Standardside Bund (1:39)