Hvordan indsætter jeg noget fra Facebook? skrevet af brugeren

Re:Hvordan indsætter jeg noget fra Facebook? skrevet af supporteren
Herunder er der flere valgmuligheder, som du kan vælge en eller flere af:

Du kan i vores Quick-links vælge at indsætte "Add-this" på din side. Så vil dine besøgende kunne klikke på linket i toppen af hjemmesiden og dele siden.

Du kan også indsætte en like-knap via quick-links eller med modulet "Snippets".

Hvis du vil indsætte en "like box" eller et andet socialt plugin fra Facebook, skal du kopiere koden fra Facebook ( https://developers.facebook.com/docs/plugins/ ) ind i et forsidefelt, et tekst-afsnit, en snippet mm. på din hjemmeside. Det er VIGTIGT at du benytter funktionen HTML når du indsætter og at du vælger iFrame-koden fra Facebook.
Er du ikke sikker på hvordan, kan du læse mere om dette her:
http://support.bricksite.com/index.php?mode=message&id=1146&page=1

En populær mulighed er Page Plugin
( https://developers.facebook.com/docs/plugins/page-plugin ). Du skal der indsætte en kode fra facebook i vores modul "scripts" og derefter en kode fra facebook det ønskede sted på hjemmesiden. Husk at sætte ønsket bredde hos facebook inden du genererer koden. Se billeder herunder.

Du kan også lave et almindeligt link i en tekst på eksempelvis forsiden, der linker til din Facebook-side. Eller du kan indsætte et billede og lave det til et link.
Læs mere om dette her:
http://support.bricksite.com/index.php?mode=message&id=4008&page=1

Med venlig hilsen
Bricksite.com

Re:Re:Hvordan indsætter jeg noget fra Facebook? skrevet af supporteren
Derudover kan koden indholde blanke div-elementer, som kan give problemer. De skal tilpasses i koden. Problemet er "Blanke elementer" og en af kode-stumperne indeholder et div-element uden indhold i. Det vil vores editor automatisk fjerne. Men hvis du skriver følgende mellem >< i koden, vil editoren bevare det:

&nbsp;

Dvs.

<div class="fb-comments" data-href="http://example.com"; data-num-posts="2" data-width="470">&nbsp;</div>

På den måde kan du fx indsætte en comments-boks på dine standardsider.

Du skal altså lokalisere eventuelle blanke div-elementer og indsættte html-tagget for "mellemrum" i de tomme div.