Hvordan indsætter jeg et galleri på standardside? skrevet af brugeren

Re: Hvordan indsætter jeg et galleri på standardside? skrevet af supporteren
Du placerer dig på den side, du gerne vil have galleriet og klikker på "Indsæt indhold" i værktøjslinjen. Derefter klikker du på "Galleri".

Du skal så vælge hvilken mappe eller hvilke billeder i dit fil-bibliotek, du vil bruge.

Et indsat galleri er baseret på enten en hel mappe i dit fil-bibliotek eller udvalgte billeder fra en eller flere mapper.