Hvordan tilpasser jeg billeder til velkomstside? skrevet af brugeren

Re: Hvordan tilpasser jeg billeder til forsiden? skrevet af supporteren
Hvis du på forsiden vælger "100 % billede", "Liv på forsiden 1" eller "Slideshow", vil du kunne vælge et udsnit af et billede fra dit fil-bibliotek. Hvis du vil tilpasse et billede, så det ikke kun er udsnittet, men hele billedet der bliver vist, kan du i et billedbehandlings-program tilpasse billedet, inden det uploades til dit fil-bibliotek.

Der er tre størrelser på felterne på en velkomstside. Dine billeder skal have følgende mål for at passe:

- Lille: 316 pixels i bredden - mindst 200 pixels i højden (tekst-afsnit: 295 px).
- Mellem: 639 pixels i bredden - mindst 200 pixels i højden (tekst-afsnit: 618 px ).
- Stort: 960 pixels i bredden - mindst 200 pixels i højden (tekst-afsnit: 939 px).

Du skal være opmærksom på at felterne kan udvide sig i højden, hvis du i et andet felt har meget indhold.

Du skal også være opmærksom på at du med "liv på forsiden 3" og "100% billede" og "Slideshow", selv kan bestemme højden på feltet. Bredden vil altid være den samme.

Har du en ældre skabelon, vil målene være:
- Lille: 255 pixels i bredden - mindst 200 pixels i højden.
- Mellem: 514 pixels i bredden - mindst 200 pixels i højden.
- Stort: 770 pixels i bredden - mindst 200 pixels i højden.