Kan jeg ringe til Support? skrevet af brugeren

Re: Kan jeg ringe til Support? skrevet af supporteren
Det er vigtigt for os at kunne bevare de meget lave engangspriser for moduler og undgå abonnement for hjemmesiden.

Derfor har vi valgt ikke at have telefonsupport, men i stedet gøre systemet meget brugervenlig og have en god supportside, hvor man med det samme selv kan finde svar på det meste.

Finder man ikke svar, kan man selvfølgelig skrive til os fra supportsiden, men erfaringen viser, at man med søgefunktionen nemt får svar på det meste.