Bliver der taget backup af hjemmesiden? skrevet af brugeren

Re: Bliver der taget backup af hjemmesiden? skrevet af supporteren
Der bliver taget flere gange daglig taget backup af systemet. Man har ikke selv adgang til disse. De vil kun blive brugt, hvis der overordnet sker noget med en server, hvor vi så vil kunne genetablere alle hjemmesider og alt indhold på disse.

Hvis der mod forventning skulle ske noget, vil man derfor ikke miste noget på hjemmesiden.

Vi anbefaler at man gemmer de billeder man bruger på hjemmesiden, på sin egen computer, så de ikke kun findes på hjemmesiden. Man kan også vælge et lave et word-dokument, hvor man gemmer sine tekster.

Hvis man sletter et tekst-afsnit og fortryder, vil vi altså ikke kunne hjælpe. Man skal gentagne gange bekræfte når man sletter noget. Vi mener derfor ikke at det kan lade sig gøre at slette noget, uden at man er klar over det.