Gode råd: Sider / menupunkter skrevet af brugeren

Re: Sider / menupunkter skrevet af supporteren
For ikke at forvirre besøgende er det en god idé at opdele hjemmesiden lidt. Undgå for mange sider i toppen og lav i stedet undersider til en relevant side i toppen.

I stedet for tre sider i toppen der hedder "små billeder", "store billeder og "natur-billeder", laver man en side der hedder "Billeder" og flytter de tre ned som undersider.

Man bør også have korte præcise menunavne/sidenavne, så hele navnet kan være på en linje.