Gode råd: Fil-bibliotek skrevet af brugeren

Re: Fil-bibliotek skrevet af supporteren
Dit fil-bibliotek fungerer på samme måde som "dokumenter" på din computer. Det er derfor en rigtig god idé at holde orden i de filer man uploader til brug på hjemmesiden.

Sørg for at oprette mapper til dine filer/billeder.

Fordelene er at det er nemmere at finde sine billeder og nemmere efterfølgende at indsætte filerne/billederne på hjemmesiden efterfølgende, da et indsat galleri som udgangspunkt er baseret på en hel mappe i fil-biblioteket.

Husk at når du uploader til fil-biblioteket tilpasser systemet billederne, så de er egnet til brug på hjemmesiden. Derfor anbefaler vi at du gemmer billederne på din computer også, så du har originalerne.