Gode råd: Skrifttyper og størrelse på hjemmesiden. skrevet af brugeren

Re: Skrifttyper og størrelse på hjemmesiden. skrevet af supporteren
I stedet for at ændre skrifttype eller størrelse i hvert tekst-afsnit, er det smartere og nemmere at gøre det under "Design" >> "Typografi".

Der kan man på en gang ændre skrifttypen på alt tekst på hjemmesiden. Det kunne f.eks være den måde links bliver præcenteret på.

Fordelene: Det er vigtigt at en hjemmeside virker overskuelig og ikke alt for rodet. En af de bedste måder at opnå dette er, hvis man har samme skrifttype og størrelse på hele hjemmesiden.