Hvordan laver jeg et billede til et link? skrevet af brugeren

Re:Hvordan laver jeg et billede til et link? skrevet af supporteren
Har du indsat et billede i et tekst-afsnit, kan billedet enten linke til en anden hjemmeside, en side på din hjemmeside eller en fil.
Fremgangsmåden er den samme som når du laver et ord om til link (skriv "link" i søgefeltet og se en video ). Du markerer billedet og klikker derefter på ikonet for "indsæt/rediger link".

Hvis du benytter funktionen 100% billede på en velkomstside, kan dette også linke. Nederst når du redigerer et felt med 100% billede finder du et menupunkt der hedder "link". Vil du linke til en side på din hjemmeside, klikker du på "Vælg side..". Vil du linke til en ekstern hjemmeside som google.com skal du skrive det i feltet (se billede).