Hvordan opretter jeg et beskyttet område ? skrevet af brugeren

Re: Hvordan opretter jeg et beskyttet område ? skrevet af supporteren
Du kan beskytte dine sider med brugerlogin.

Modulet finder du under "Administration" og derefter "Brugere".

Det er en god idé at starte med at oprette et beskyttet område og bagefter oprette de forskellige brugere.

OPRET BESKYTTET OMRÅDE:
Klik på "Beskyttede områder" > > "Opret beskyttet område". Giv området et navn og sæt flueben i de sider der skal beskyttes. Du skal vælge alle de sider der skal beskyttes. Også undersider.

OPRET BRUGER:
Klik på "Ny gæst". Sæt derefter flueben i det beskyttede område som brugeren skal have rettighed til. Derefter udfyldes felterne med de påkrævede oplysninger og der klikkes på "Gem og luk".