Hvor kan jeg ændre baggrund? skrevet af brugeren

Re:Hvor kan jeg ændre baggrund? skrevet af supporteren
ÆNDRE BAGGRUNDSFARVE/BILLEDE PÅ HJEMMESIDEN:
Man har med modulet "Designstudio" mulighed for at tilpasse eksisterende skabeloner. Der kan også sættes baggrundsfarve eller billede i både indholdsfelter, afsnit, spalter og generelt for hele hjemmesiden. Se billederne herunder.

Med modulet "Baggrundstapet", kan man ændre baggrund for hjemmesiden generelt. Skriv "Baggrund" i søgefeltet her på siden og se vejledning.

BAGGRUNDSFARVE I ENKELTE TEKST-AFSNIT:
Marker teksten og klik på ikonet for rediger CSS (AA). Klik på baggrund og vælg en farve.

BAGGRUNDSFARVE/BILLEDE I TABEL:
Du kan indsætte en tabel og lave en baggrundsfarve i de enkelte felter/kolonner. Højreklik i tabellen og rediger enten tabelegenskaber, række eller celleegenskaber. Under "avanceret" kan du angive en baggrundsfarve.