Hvad er status-skilte? skrevet af brugeren

Re:Hvad er status-skilte? skrevet af supporteren
Med status-skilte kan du lettere give dine besøgende et overblik over dine produkters status. Skiltene fremkommer som et lille farvet rektangel med en status-tekst. I listen kan du markere, hvilke typer af varer, du ønsker at markere med status-skilte og selv vælge farve på skiltet.

Nyheder, tilbudspris, varer på lager og varer ikke på lager vil automatisk blive vist, alt efter status i kataloget.

Solgt og reserveret, vælger man på hver enkelte vare om det skal vises.