Jeg har et domæne, hvordan tilføjer jeg det til min hjemmeside? skrevet af brugeren

Re: Jeg har et domæne, hvordan tilføjer jeg det til min hjemmeside? skrevet af supporteren
Hvis du allerede har et domænenavn, kan du under "Tilvalg og moduler" tilknytte det til din hjemmeside hos Bricksite.

1:
Du klikker på "Tilvalg og moduler" og derefter kategorien "Domæne & e-mail" til venstre.

2:
Man kan nu vælge "Flyt .dk-domæne til Bricksite" eller "Peg selv et domæne på Bricksite".

FLYT DOMÆNE TIL BRICKSITE:
En flytning, vil sige at dit danske domæne flyttes over på vores servere. Vi hoster dit domæne gratis, så alt du skal betale udover engangsbetalingen til os er de årlige 45 kr. til DK-hostmaster. Bemærk! Hvis du tidligere har haft mail på dit domæne, er det vigtigt at du også tilkøber dette og sørger for at få oprettet de e-mail-adresser, som du havde på dit gamle domæne hurtigst muligt efter flytningen.

PEG SELV ET DOMÆNE PÅ BRICKSITE:
Du kan vælge at blive hos nuværende udbyder og beholde mail og øvrig hosting der. Her skal man i stedet under "Tilvalg og moduler" købe "Peg selv et domæne på Bricksite". Hos din nuværende udbyder, skal du så med DNS pege hjemmesiden korrekt. Skriv DNS i søgefeltet her på siden og læs mere.

Hvis du har et internationalt domæne (fx .com, .se, .no) kan Bricksite ikke hoste dette i øjeblikket. Du vil i det tilfælde derfor skulle tilvælge "Peg selv domæne på Bricksite".

Du kan læse mere om pegning og DNS-styring her:
http://support.bricksite.com/index.php?mode=message&id=83&page=1

Det koster et engangsbeløb på 99,- uanset om man flytter eller peger domænet på Bricksite.

Hvis du har tilkøbt en flytning ("Flyt .dk-domæne til Bricksite) af domænet under "Tilvalg og moduler", vil du modtage en mail fra DK-Hostmaster. Du skal følge deres anvisninger og godkende flytningen. Det er derfor vigtigt at du sørger for at DK-Hostmaster har den korrekte mailadresse på dig inden du flytter dit domæne.

Når du har godkendt flytningen / redelegeringen hos DK-Hostmaster, kan der gå op til 24 timer, før DK-Hostmaster har opdateret alle deres servere og hjemmesiden kører korrekt.

VIGTIGT: Når domænet er blevet flyttet til Bricksite kan du opsige et eventuelt abonnement hos din gamle udbyder.

Alle danske domæner koster en årlig afgift på 45 kr. - Den betales direkte til DK-hostmaster.