Hvordan virker upload af logo-fil? skrevet af brugeren

Re: Hvordan virker upload af logo-fil? skrevet af supporteren
Med modulet "logo-fil" kan du uploade eget logo til hjemmesiden.

Under "Design" >>> "Titel/logo" har du muligheden for ændring af logo.

Logo-filen erstatter den valgte tekst i logo-feltet.

Det er vigtigt at du tilpasser dit logo eller topbanner inden du uploader. Hver skabelon har forskellig plads til logoet. Nogle skabeloner har hele bredden, mens andre kun har et felt til venstre. Eksemplet herunder bruger kun et lille felt.

Målene står i modulet, når du redigerer og er angivet i Pixel. Det er vigtigt at du læser den info der står i modulet.

1: Du klikker på ikonet for "rediger afsnit" i logofeltet på hjemmesiden.
2: Klik på fanebladet "logo-fil"
3: Klik på "vælg arkiv" og find den tilpassede fil/billede på din computer.

Filen må maksimalt fylde 50 kb og bør være filtypen png eller jpg-fil.