Jeg har lige fået CVR-nummer. Kan jeg selv skifte fra privat til virksomhed? skrevet af brugeren

Re: Jeg har lige fået CVR-nummer. Kan jeg selv skifte fra privat til virksomhed? skrevet af supporteren
Hvis man skifter fra privatperson til virksomhed, kan man altid tilføje et cvr-nummer under "Indtillinger" og "kontaktprofiler".

Det vil også være en god idé at skrive sit CVR-nummer ind under "Konto og betalinger".