Hvordan tilføjer jeg et iCal kalender-feed? skrevet af brugeren

Re:Hvordan tilføjer jeg et iCal kalender-feed? skrevet af supporteren
Har du en kalender hos en udbyder der tilbyder mulighed for iCal, kan du få den kalender vist i din kalender på hjemmesiden. Du kan se videoen herunder eller følge disse punkter:

1: Tilføj en ny kalender i modulet ved at klikke på "tilføj kalender".
2: Navngiv kalenderen, giv evt. en farve og vælg i stedet for den allerede eksisterende, at det skal være en "iCal url"
3: Find din iCal URL fra din kalenderudbyder og kopier denne ind i feltet.
4: Klik på "GEM".

NB Hvis du anvender et Google Calendar kalenderfeed, er du nødt til at ændre i adressen. Google har fornyligt ændret deres kalenderfeeds til at begynde med https:// istedet for http://. Når du indsætter linket i modulet, skal du derfor slette "s"'et i adressen.