Kalender: Hvordan indsætter jeg en kalender? skrevet af brugeren

Re:Kalender: Hvordan indsætter jeg en kalender? skrevet af supporteren
Du kan indsætte en kalender på både velkomstsider og på standardsider.

Du kan under "Indsæt indhold" i værktøjslinjen øverst på siden klikke på "Kalender" og indsætte den på den side, du er placeret på. Eller du kan når modulet er åbent klikke på "indsæt på siden" og kalenderen vil så blive indsat på den side du har åben.

På velkomstsider redigerer du du det felt du ønsker kalenderen indsat og kan så vælge "Kalender" på samme måde som du normalt vælger om det skal være "tekst" eller "100% billede.

Når du indsætter en kalender, skal du tage stilling til, hvilken af dine oprettede kalendere der skal indsættes. Derudover skal du tage stilling til, hvor mange begivenheder du vil vise på siden og hvor meget info dine besøgende skal have om arrangementet. Du kan også vælge om alle eller kun fremtidige begivenheder skal vises osv.

På standardsider kan du vælge en liste-visning eller en lille gitter-visning.

På velkomstsider kan du vælge liste-visning eller lille gitter-visning. I et stort felt på velkomstsiden har du desuden mulighed for en stor gitter-visning, der fylder hele bredden.

Indsæt kalender på side:

Indsæt kalender fra kalender-modul: