Kalender: Hvordan opretter jeg en ny begivenhed? skrevet af brugeren

Re:Kalender: Hvordan opretter jeg en ny begivenhed? skrevet af supporteren
Du kan tilføje begivenheder til en af de kalendere du har oprettet.

I menuen øverst klikke du på "Tilføj begivenhed".

Så vælger du hvilken kalender begivenheden skal tilhøre. Har du flere kalendere vælges der fra dropdown. Derefter udfyldes felterne ned af siden med "Titel", eventuel beskrivelse, tidspunkter og eventuel også billede og link. Klik derefter på "Gem".