Kalender: Hvordan opretter jeg en kalender? skrevet af brugeren

Re:Kalender: Hvordan opretter jeg en kalender? skrevet af supporteren
Du kan oprette en kalender eller flere forskellige kalendere i modulet. Disse kan så vises alle samlet eller enkeltvis på hjemmesiden.

Du kan eksempelvis oprette en kalender for bestyrelsen, arrangementer eller en intern kalender til familien eller personalet.

Er det første gang du er inde i modulet vil du blive bedt om at oprette en kalender og skal navngive den og give den en eventuel farvekode, så du kan kende forskel på de kalendere du opretter.

Du skal vælge om det skal være en standard kalender eller om du vil hente et kalender feed fra eksempelvis Google Calender eller andre kalendere der understøtter iCal.

Derefter klikker du på Gem og din kalender vil nu kunne ses i menuen til venstre. Du kan så oprette flere kalendere eller begynde at oprette arrangementer/begivenheder i den oprettede kalender.