Jeg vil redigere min e-mailadresse? skrevet af brugeren

Re:Jeg vil redigere min e-mailadresse? skrevet af supporteren
Du skal logge ind i mailadministrationen ( http://admin.mailc.dk ) med dit brugernavn og password. Disse har du modtaget på mail, da du tilknyttede domænet.

Når du er logget ind, klikker du på dit domænenavn. Derefter klikker du på den mailadresse du vil ændre og skriver de nye informationer i det ønskede feltt. Klik så på "opdater e-mailadresse" nederst.