Hvor opretter jeg en ny bruger/administrator ? skrevet af brugeren

Re: Hvor opretter jeg en ny bruger/administrator ? skrevet af supporteren
Under "Administration" kan du klikke på "Brugere". Der kan du klikke på "Ny administrator" og udfylde de krævede felter. Der skal være et grønt V ud for de felter der kræver udfyldelse.

Når brugeren er oprettet, vil vedkommende kunne logge ind med brugernavn og password og kunne redigere siden.

Det er samme sted du sletter eller administrerer en oprettet administrator. Man kan af sikkerheds grunde ikke slette den administrator man er logget ind med.

Klik på den pågældende bruger for at administrere.