Hvordan redigerer jeg en indsat tabel? skrevet af brugeren

Re:Hvordan redigerer jeg en indsat tabel? skrevet af supporteren
Hej

For at redigere en allerede indsat tabel, kan du højreklikke i et felt i tabellen. Der får du nu mulighed for at tilføje eller fjerne "rækker" eller "kolonne". Du kan også under "celleegenskaber" overordnet redigere en tabel (indsætte baggrundsfarve, baggrundsbillede, ramme m.m)

Det kræver lidt tid at sætte sig ind i alle funktionerne, så det er en god idé at øve sig i et blankt tekst-afsnit først.