Opgrader til Classic Pro skrevet af brugeren
Jeg vil gerne opgradere til det nye abonnement. Hvor skal jeg gøre det ?

Re:Opgrader til Classic Pro skrevet af supporteren
Skal jeg til at igang med et nyt system?
Nej, din side vil ikke ændre sig som følge af denne opgradering. Du får adgang til samtlige moduler i forbindelse med opgraderingen, men det er stadigvæk i Bricksite Classic.

Hvad koster det?
Opgraderingen til Classic Pro koster 40 kr. / måned. Prisen er inkl. moms.

Hvordan opgraderer jeg min side?
For at opgradere din side med et Classic Pro abonnement, skal du klikke på "Tilvalg og Moduler" i menuen til højre.

Herefter vil du blive taget til en skærm, hvor du vil få præsenteret din unikke rabat-kode. Husk at kopiere denne kode, så du kan bruge den under købet!

Rabatkoden får du når du logger ind på din hjemmeside og efter du har klikket på "KØB CLASSIC PRO" kan du indsætte rabatkoden og validere denne.

Derefter bliver rabatten fratrukket og du kan gennemføre betalingen.

---------------

Det ligner Bricksite II, men du vil stadig skulle logge ind via den gamle side (www.bricksite.com/admin) med dit brugernavn og password. Der er IKKE tale om en opgradering til Bricksite II.