Flash-player skrevet af brugeren
Har jeg brug for plash-player ?

Re:Flash-player skrevet af supporteren
Nogle få moduler som multi-uploader og helt gamle gallerier, kræver på nuværende tidspunkt flash-player aktiveret i din browser. Du er nødt til at gøre dette manuelt.

Herunder har vi nogle vejledninger, som kan hjælpe dig med at aktivere det i din browser:

Google Chrome:
https://support.google.com/chrome/answer/6258784?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=da

Mozilla Firefox:
https://support.mozilla.org/da/kb/installer-adobe-flash-player-til-visning-af-animat

Microsoft Edge:
https://helpx.adobe.com/dk/flash-player/kb/flash-player-issues-windows-10-edge.html

Safari:
https://helpx.adobe.com/dk/flash-player/kb/enabling-flash-player-safari.html