Jeg kan kun se teksten når jeg er inde og redigere. skrevet af brugeren

Re: Jeg kan kun se teksten når jeg er inde og redigere. skrevet af supporteren
Det lyder meget som om du under "Indstillinger" har gjort afsnittet offline. Det kan også være du har angivet en periode for afsnittet.

Rediger det pågældende afsnit ved at klikke på ikonet for "rediger afsnit" ud for det indsatte og klik på "indstillinger". Der skal være vinget af i "online" og under periode skal der ikke være angivet noget.