Google fonts skrevet af brugeren
Kan jeg bruge andre skrifttyper?

Re:Google fonts skrevet af supporteren
Det er ikke muligt at uploade sin egen skifttype, men det ville heller ikke være en særlig god idé. Med egne skrifttyper kan folk nemlig ikke se skiften på din hjemmeside, med mindre de selv har installeret den samme skrifttype på deres computer. Derfor har vi valgt en række skrifttyper som alle med sikkerhed kan se. Du kan tjekke Websikre skrifttyper via følgende link.
http://www.certa-web.com/websikre-fonte/

Som alternativ kan du bruge Google Fonts for at få nogle andre skrifttyper, og dem kan alle besøgende se.
Hvis du går ind på din hjemmeside skal du først have oprettet et design, det har vi skrevet en lille guide til som du kan følge.
http://support.bricksite.com/index.php?mode=message&id=13887&page=1

Her efter skal du ind og vælge en skrifttype på Google Fonts.
https://fonts.google.com/

Når du har valgt en skrifttype derinde, kan du nede i bunden trykke på "X Family Selected", der skal du kopiere det som står under "Standard", denne tekst skal placeres inde i Administration->Scripts i det faneblad der hedder "Alle sider før <\head>".

Tryk på ind på "Design"->"Design din hjemmeside" og vælg dit design inde i "Mine designs”. Tryk på "Avanceret" oppe i toppen. Herinde er der forskellige muligheder ude til venstre som du kan vælge, hvis du for eksempel vil ændre skrift typen af topmenuen, kan du gå ind i Top->Topmenu og vælge den som hedder "1: Standard". Lig mærke til at når du trykker på "1:Standard", vil området på din hjemmeside blive markeret, for at vise dig hvad du er ved at ændre. Herinde kommer der et felt til højre hvor du kan indsætte noget kode, her indsætter du den relevante tekst fra Google Fonts, det kunne for eksempel være.
font-family: 'UnifrakturCook', cursive;

Når du har indsat, trykker du blot på Gem og luk, og du har din nye font.